Trafikinformation

Trafikinformation

Prenumerera på trafikinformation genom att fylla i din epostadress nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i epostmedddelandet.

E-post:


2017-09-15 14:13
Kårholmens brygga stängs för renovering. Ingen trafikering från och med 18 september.

Från och med 18 september trafikeras inte Kårholmen. Bryggan ska renoveras och under renoveringen sker ingen trafikering med Styrsöbolagets fartyg.

2017-06-28 10:36
Styrsöbolaget vinner avtal i Göteborgs södra skärgård

Styrsöbolaget har återigen vunnit fraktavtalet i Göteborgs södra skärgård. Avtalet gäller mellan 1 november 2019 och 31 oktober 2024, med option på 1 + 1 år. Styrsöbolaget förser därmed även fortsättningsvis boende, näringsidkare och turister med gods.

Avtalet omsätter ca 15 MSEK och sysselsätter åtta personer och tre fartyg.

- Det är mycket glädjande att vi har försvarat gods- och fraktavtalet i södra skärgården. Konkurrensen var hård, men Styrsöbolaget hade det bästa erbjudandet och tilldelades därmed kontraktet. Vi är stolta och glada över att få fortsätta att vara en partner till Göteborgs stad, säger Bertil Pevantus vd Styrsöbolaget.

Styrsöbolaget ställdes mot Vrångö Transport AB och Northern offshore services AB i anbudet. 

- Genom Styrsöbolaget har vi en lång tradition av att serva de som bor och turistar på öarna i Göteborgs södra skärgård både med passagerar- och godstrafik. Vår båtverksamhet är en strategiskt viktig del för Transdev och en verksamhet som vi vill fortsätta utveckla även utanför västkusten, säger Gunnar Schön, vd Transdev Sverige AB.